18.11.2017 г., 9:16 ч.

Нека да кърви душата! 

  Поезия » Любовна
326 1 4

Кърви душата всяка нощ!

със стихове недосъбрани...

 

Ще те открия

като Слънце

жадувано във зимен ден.

 

Ще те зария

като зрънце,

за да израснеш като клен.

 

Благодаря ти, че те има

и че до мене тук стоиш!

Ти стопляш ме във люта Зима,

комата сух е с теб сладкиш.

 

И нека да кърви душата

със стихове, във порив нов!

Щом не гаси водата Жаждата,

ще я гасиме със Любов.

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??