23 jun 2007, 22:56

Нека да си истина,не просто сън! 

  Poesía
675 0 0
Какво си, моля те, кажи ми,
и нежни думи, и лъжи и истини -
без значение са - просто говори ми!
От пагубното неведение спаси ме...

Понеси ме заедно със вятъра -
по звездите нека тази нощ да се разходя,
погали ме нежно като струна на китара,
уморя ли се, на твойто рамо очите ще притворя...

Тихо е, но аз те чувам,
гласа ти с на листата напева се слива
и притисната до тебем, аз танцувам
на сътворената от нашите фантазии соната!

И когато вече зазори се
не бързай да избягаш ти навън -
нека когато отново дойде утре,
да си истина, не просто сън!

© Надежда Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??