Как ли да ти изкажа?
Боже, колко те обичам!
И виждам мъж и жена
на едно спокоино място,
може би гора,
а те са на поляната
със свежа и наситенозелена трева,
над тях слънцето грее,
животът цари отвсякъде,
и в гората, и в техните сърца.
Клоните, листата на безброй дървета
тихичко шумят и раздават обич и прохлада
и техният нежен шум се вплита с този
на вечно пеещите птици,
всяка различна песен
и все пак така добре звучат
всички заедно, като хор без диригент.
И тези двама влюбени
за ръце се държат, гледат се в очите,
без думи казват си колко се обичат.
Думите само раняват,
нека любовта е тиха,
нека е като тишината вечна.
И нека аз и ти вечно се намираме,
и нека вечно да се обичаме.
© Карина Todos los derechos reservados