Нека спи
Време е да спи детето
нека стане тишина сега
Как прекрасно е лицето
на детето спящо в нощта
Как спокойни са ръцете
тъй неспирни през деня
Сега почиват си очите
търсят отдих те в съня
Нека, нека си почива
нека сладко да си спи
То ще трябва да събира
сили за да продължи
25.05.2006
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados