22 sept 2009, 12:06

Нека те боли 

  Poesía
455 0 0

Когато дъжд вали,

знай, че това са моите сълзи,

без теб боли,

но не разбираш ти.

 

Когато навън гърми,

знай, че си ме разгневил,

нека и теб те боли,

гадно е, нали?

 

Болката прониква в мен,

бавно ме съсипва ден след ден.

Причината си ти -

жестоко ме нарани.

 

Нека и теб те боли,

щом всичко разруши,

моята рана също кърви,

заради твоите лъжи.

 

Когато усетиш земетресение,

знай, че съм стигнала до умопомрачение

и така то ще ти напомня за това -

жестокостта, с която унищожи любовта.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??