16 dic 2009, 19:37

Нека ти река! 

  Poesía
633 0 8

Наричай ме с различни имена -
какъвто ме усещаш във момента. 
Дори еленът знам, че е сърна
с рога върху главата монументни.

Усещай ме такъв, какъвто съм
и всички негативи ми прощавай.
Дори да съм кошмар във твоя сън,
със идеалите си ти не ме сравнявай.

Наказвай ме, когато съгреша.
Не искам да те гледам като плачеш.
С мен бъди сестра на радостта,
това за мен ужасно много значи.

Когато си обидена, кажи
това, което теб те възмущава.
Човек не е машина и греши,
но аз не ща с обиди да ранявам.

Нека светлината да тъче
от нашите емоции постеля,
бродирана с обичащо сърце,
в което със любов съм се прицелил.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??