17 may 2013, 7:48

Нека влага държиш ми 

  Poesía
550 0 7

Не ми изпращай подаръци, искам те гол и първичен,

и не ми целувай ръцете, други места ме възбуждат...

не искам да слушам колко съм хубава, че ме обичаш...

аз в думи не вярвам, а от тези съвсем нямам нужда...

Не ме изпращай до входа, нима ще ме някой открадне,

и не се наяждам с обещания – дай ми материя...

аз илюзии за вярност, за морали отдавна не храня,

ала мога в ръцете ти силни от страст да треперя...

Не ми се обаждай със думите „просто ми липсваш”

аз не вярвам във липси – повикай ме и премахни ги...

утре много далече е тук и сега в мен прониквай...

не изпускай момента, не ме разучавай по книга...

Аз се любя объркано, на моменти почти нелогично,

но недей да се плашиш – започвам, когато приключа...

да говорим за „после” когато сме с теб не обичам,

аз във „утре” не вярвам, всичко на момента се случва...

Не ме докосвай сякаш под упойка съм – стискай ме,

не се умира от болка – да съм стъкло да се счупя,

и когато си тръгвам на вратата дръпни ме, поискай ме

и отново върни ме в играта, докато се пречупя...

Не ми подарявай внимание, без крайни продукти,

аз не съм себелюба и его не мога да храня,

насити ме с усещания – до краен предел превъзбуда,

нека влага държиш ми и доволна веднъж да остана...

 

 

© Ирина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми!
  • Благодаря Ви за хубавите думи Нахраних се
  • Хубаво!...
  • Кажи му го в прав текст! Ако не можеш, "забрави" това стихо някъде, където ще го намери. Но не се усмихвай само, а го направи!!Мъжете разбират по съвсем друг начин намеците и .. изобщо жените! Успех!!
  • "да говорим за „после” когато сме с теб не обичам,
    аз във „утре” не вярвам, всичко на момента се случва..."
    Тук и сега!Това е...
  • Нека! Заслужаваш всичко!
  • Не ме храни с обещания Хареса ми!
Propuestas
: ??:??