24 dic 2010, 1:06

Немеят ми небетата 

  Poesía » Versos blancos
617 0 1

Немеят ми небетата
и всички небосклони.
Хоризонти недоносени
въздигат се до рай.
Упои ли ме, 
та тъй по кучешки
те следвам по петите?
Ръмжа и недоволствам,
а пак съм същата
и пак боли...
Немеят ми небетата
и стръмно е след мен,
и няма брод,
и няма изход.
Немеят...

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??