24.12.2010 г., 1:06 ч.

Немеят ми небетата 

  Поезия » Бели стихове
613 0 1

Немеят ми небетата
и всички небосклони.
Хоризонти недоносени
въздигат се до рай.
Упои ли ме, 
та тъй по кучешки
те следвам по петите?
Ръмжа и недоволствам,
а пак съм същата
и пак боли...
Немеят ми небетата
и стръмно е след мен,
и няма брод,
и няма изход.
Немеят...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??