29 mar 2008, 16:02

Ненадейно 

  Poesía » De amor
953 0 0
Ненадейно влюбихме се аз и ти

и пламна любовта в нашите души.

Щастието във тебе аз открих

и дните ми със тебе аз броих.



Пепелта във огън ти превърна

и надеждата забравена възвърна.

Нощта във ден превърна ти,

без никакво усилие дори.



Розите разцъфат призори,

истински ли си, кажи?

Потърквам аз очи, пощипвам се дори

и се питам как ме омагьосваш ти.



С мен завинаги бъди

и не ме оставяй ти,

а до мене вечно ти върви

и за миг не се отделяй ти...

© Мимс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??