10 oct 2013, 22:21

Ненасита 

  Poesía » De amor
1192 0 4

Стихвам във ръцете ти –

мека като облак,

плаващ по небето ти

(твой последен кораб).

 

Влизам през очите ти

(Триумфална арка) -

стигам до сълзите ти,

дето не отрони.

 

Падам на гърдите ти

(нежна като сянка) -

пари по лицето ми

дръзкият ти шепот.

 

Устните ти огън са

(нестинарска жажда).

Боже, колко жадни сме!

... Искам още... още...

 

 

Весела ЙОСИФОВА

2013 г.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??