16 nov 2021, 11:28

Ненужни вещи 

  Poesía » Verso libre, Otra
307 0 1

Вълна тежка ме сполетя.

С мъка дълбока се разплаках.

Вещи излишни изхвърлих

И лек в себе си намерих.

 

Бягах, и болката от спомена,

че те няма  непрестанно ме следваше. 

За миг помислих си-

"май сгреших".

Но не!!!

 

Те на мен са ненужни вече.

Сбогувах се и оставих на друг да им се радва.

Продължих напред,

напред без тебе майко! 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??