21 may 2008, 0:16

Необходимост 

  Poesía
539 0 2

За да изгрее моето слънце,

за да засвети и мойта луна,

имам нужда от мъничко зрънце

да посееш в мойта душа.

 

Имам нужда от малко надежда.

Имам нужда от топли очи,

в които да се оглеждам,

за да пръсна свойте лъчи.

 

Имам нужда от мъничко огън.

Имам нужда от глътка вода.

И тогава наистина мога

да те стопля и да те родя.

 

Имам нужда да те погаля -

да се превърна в светъл кристал,

за да видиш като в огледало,

че си жив, че си истински. Цял.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??