НЕОБИЧАЕН ЧАС ЗА ПЕСЕН
Р.Чакърова
Препих... От чаша вино само! Срам...
Днес до обяд върти ми се главата.
Че трябва с мярка, уж добре го знам,
да се напива в събота жената...
Но глътка нежност в повече (разбрах...!)
как може да те прави на маймуна
и да натръшка всичко в пух и прах,
когато дръпне точната ти струна...?
Е, може! Ето... Примерът съм аз,
и то съвсем от тази сутрин - пресен!
Затуй сега, в необичаен час
изпях най-странната си песен...
Лондон, 18/03/2018 12:07
© Rositsa Chakarova Todos los derechos reservados