19 мар. 2018 г., 10:59

Необичаен час за песен 

  Поэзия » Любовная
634 0 1

НЕОБИЧАЕН ЧАС ЗА ПЕСЕН 
Р.Чакърова 

 

Препих... От чаша вино само!  Срам... 
Днес до обяд върти ми се главата. 
Че трябва с мярка,  уж добре го знам,
да се напива в събота жената... 


Но глътка нежност в повече (разбрах...!)
как може да те прави на маймуна 
и да натръшка всичко в пух и прах, 
когато дръпне точната ти струна...? 


Е, може! Ето... Примерът съм аз, 
и то съвсем от тази сутрин - пресен! 
Затуй сега, в необичаен час 
изпях най-странната си песен... 

 

Лондон, 18/03/2018   12:07

© Rositsa Chakarova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??