19 may 2009, 13:14

Неочаквано 

  Poesía
706 0 18

Като на изповед:

ти - божият наместник -

с тежък кръст в ръката,

аз - разкайваща се грешница.

 

"Анатема!" -

изкрещя изведнъж

подлостта във очите ти.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??