19.05.2009 г., 13:14 ч.

Неочаквано 

  Поезия
707 0 18

Като на изповед:

ти - божият наместник -

с тежък кръст в ръката,

аз - разкайваща се грешница.

 

"Анатема!" -

изкрещя изведнъж

подлостта във очите ти.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??