May 19, 2009, 1:14 PM

Неочаквано 

  Poetry
740 0 18

Като на изповед:

ти - божият наместник -

с тежък кръст в ръката,

аз - разкайваща се грешница.

 

"Анатема!" -

изкрещя изведнъж

подлостта във очите ти.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??