13 ago 2009, 12:46

Неосъществимо 

  Poesía
443 0 1

Ако слизам от звездите,

ще нося тяхната тишина...

Ако идвам от недрата на земята,

ще нося нейната топлина...

 

Ако те целуна сега...

 

Ако оставиш Другите,

болките,

предателството ù,

изкушенията за изгубени души,

игрите "кой съм Аз - коя си ТИ"...

Дори да стане...


Как ще споделиш сърцето ми,

когато можеш да обичаш само себе си?

 

 


© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??