Неплатима е цената на кръвта
Разпъна ме на кръст животът.
Стиснах зъби и се приковах -
да удържа на самотата;
да удържа на всеки грях...
Погледнах го в очите безпристрастно.
Забравих за нелепата съдба.
Сърцето си обрекох да порасне,
че неплатима е цената на кръвта.
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
_____________________________________________________
!!!