13.10.2008 г., 18:09 ч.

Неплатима е цената на кръвта 

  Поезия » Философска
795 0 26
 

                           Неплатима е цената на кръвта

 

 

                          Разпъна ме на кръст животът.

                          Стиснах зъби и се приковах -

                          да удържа на самотата;

                          да удържа на всеки грях...

 

                          Погледнах го в очите безпристрастно.

                          Забравих за нелепата съдба.

                          Сърцето си обрекох да порасне,                        

                          че неплатима е цената на кръвта.

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??