5 feb 2013, 7:58

Неподредени истини 

  Poesía » Otra
401 0 0

Дълбая, ровя в сенките на миналото.

Лутам се по грапавините на сегашното...

Съмнението е отворена врата -

трябва да преминем, за да продължим.

Неподредени истини...

Разчупени парчета - мигове живот

събирам и нареждам -

опитвам се да наредя пъзела - живот.

Потъвам в безвремието -

странник - търсач - на себе си,

на човеци, на сродни души.

 

Нося си кръста на раменете.

За да продължа да нареждам пъзела.

Съдба.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??