Дълбая, ровя в сенките на миналото.
Лутам се по грапавините на сегашното...
Съмнението е отворена врата -
трябва да преминем, за да продължим.
Неподредени истини...
Разчупени парчета - мигове живот
събирам и нареждам -
опитвам се да наредя пъзела - живот.
Потъвам в безвремието -
странник - търсач - на себе си,
на човеци, на сродни души.
Нося си кръста на раменете.
За да продължа да нареждам пъзела.
Съдба.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени