Неподвижен и тих
стоях в очакване на пулс.
Застой... уплаха... гибел.
Искра от мъртва жар
те пробожда с чар.
Жив съм.
Желая... жадувам... не достигам.
Защо си тъй далеч?
Крещя... не докосвам,
Полудявам... не притежавам.
Клетка... бяс... раздиране.
Вериги... Разкъсване... Свобода.
Притежавам... себе си... избор.
Съм... желая... имам.
© София Русева Todos los derechos reservados