21 jun 2021, 0:17

Непознати? 

  Poesía » De amor
745 6 10

Намерих те сред хиляди душѝ.

Познах те без да те познавам.

В тълпата търсех твоите очи.

Изпълни ме с копнеж по теб – признавам.

 

Да те запаля исках. Не успях.

От погледа ми плах не пламна огън.

За теб невидима ли бях?

Отиде си. Не пазиш спомен?

 

Изгубих те сред хиляди душѝ.

Ще продължим да бъдем непознати.

Но във душата ми една искра гори

и още чакам знак да ми изпратиш.

© Mirabella Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??