Jun 21, 2021, 12:17 AM

Непознати? 

  Poetry » Love
714 6 10

Намерих те сред хиляди душѝ.

Познах те без да те познавам.

В тълпата търсех твоите очи.

Изпълни ме с копнеж по теб – признавам.

 

Да те запаля исках. Не успях.

От погледа ми плах не пламна огън.

За теб невидима ли бях?

Отиде си. Не пазиш спомен?

 

Изгубих те сред хиляди душѝ.

Ще продължим да бъдем непознати.

Но във душата ми една искра гори

и още чакам знак да ми изпратиш.

© Mirabella All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??