17 ago 2012, 9:54

Непринудена и грешна 

  Poesía » De amor
1085 0 8

Тя се ражда в миг на откровение

и живее във реалността!

 

И не се нуждае от сравнения,

нито от префинени слова!

 

А разпалва в огъня на чувствата

мистика, вълшебство, свобода!

 

Вдъхновява с чара си изкуството–

непринудена и грешна– любовта!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??