Тя се ражда в миг на откровение
и живее във реалността!
И не се нуждае от сравнения,
нито от префинени слова!
А разпалва в огъня на чувствата
мистика, вълшебство, свобода!
Вдъхновява с чара си изкуството–
непринудена и грешна– любовта!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.