17.08.2012 г., 9:54 ч.

Непринудена и грешна 

  Поезия » Любовна
1086 0 8

Тя се ражда в миг на откровение

и живее във реалността!

 

И не се нуждае от сравнения,

нито от префинени слова!

 

А разпалва в огъня на чувствата

мистика, вълшебство, свобода!

 

Вдъхновява с чара си изкуството–

непринудена и грешна– любовта!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??