17 авг. 2012 г., 09:54

Непринудена и грешна 

  Поэзия » Любовная
1083 0 8

Тя се ражда в миг на откровение

и живее във реалността!

 

И не се нуждае от сравнения,

нито от префинени слова!

 

А разпалва в огъня на чувствата

мистика, вълшебство, свобода!

 

Вдъхновява с чара си изкуството–

непринудена и грешна– любовта!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??