17 abr 2008, 20:32

Непринудено 

  Poesía » De amor
1094 0 11
Целуни ме - аз няма да бягам!
До тебе глава ще склоня...
Ръцете към тебе протягам -
вече не ще те раня!

Целуни ме - аз ще съм кротка!
Мирна до теб ще стоя...
Като една черна котка
сгушена в твойте крака!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??