Apr 17, 2008, 8:32 PM

Непринудено 

  Poetry » Love
1095 0 11
Целуни ме - аз няма да бягам!
До тебе глава ще склоня...
Ръцете към тебе протягам -
вече не ще те раня!

Целуни ме - аз ще съм кротка!
Мирна до теб ще стоя...
Като една черна котка
сгушена в твойте крака!

© Васка Мадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??