17.04.2008 г., 20:32 ч.

Непринудено 

  Поезия » Любовна
1097 0 11
Целуни ме - аз няма да бягам!
До тебе глава ще склоня...
Ръцете към тебе протягам -
вече не ще те раня!

Целуни ме - аз ще съм кротка!
Мирна до теб ще стоя...
Като една черна котка
сгушена в твойте крака!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??