8 abr 2014, 21:28

Непълен авто портрет 

  Poesía » De humor
420 0 4

Какво обичам аз да правя!

Какво обичам ли, не знам,

Ми аз обичам стихове да пиша,

Стихове скромни за нас.

 

 

Обичам също и да рисувам,

Не са за ЛУВЪРА знам;

Но въпреки всичко аз пак си рисувам...

 Обичам също да пея,

 Но най вече без глас.

-Обичам на ум да си пея тогава се трая и аз.

 

 

 Обичам да си фантазирам за разни неща...

 

Които да правя незнайно кога.

Обичам да бъда обичан,

Обичам да давам любов...

Обичам също надежда да давам.

 

Да казвам също и лоши неща.

Истината също обичам да казвам,

без капка вина...

Обичам планетата наша,

Обичам човешкия род.

Обичам да тупам по рамото,

Но също да ръчкам със пръст.

Сол във раната може да сложа...

Но също от обич да плача със глас.

Сигурно туй е което обичам да правя!

А също и много други неща.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Гео малко позакъсняло но от сърце!
  • Най-ме тормози точката,която си сложил накрая, Ангеле!!!
    Изключително ме развълнува, не очаквах да ми пука, че харесвам(но не правя) толкова много неща!
    Най-висока оценка от мен!
    КРЕТЕНА
  • Радвам се че сподели моето вълнение ...И много се радвам че имам съмишленици!Благодаря от сърце!Поздрави!!!
  • Всичко това и аз го обичам! Браво за стиха!
Propuestas
: ??:??