22 mar 2008, 17:45

Неродени... сбъднати мечти... 

  Poesía
450 0 0
Разпокъсани стихове се губят там някъде,
безжизнени, забравени,
чакащи някой да ги римува...
Тайно крият мислите ми
от крадеца на животи.
Чакат живота смирено,
неродени,
но вече сбъднати мечти!

© ДиаНа Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??