25 jun 2016, 13:26

Нещо истинско... 

  Poesía
2108 3 24

Крехък силует на сърна,

нежност, потръпване, зов…

Прозвънва вълшебна гора,

докосва струна любов.

 

Нещо истинско се случва

в неслученото лято…

Тихо, приливно, високо –

летене в свято ято.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??