Jun 25, 2016, 1:26 PM

Нещо истинско... 

  Poetry
2127 3 24

Крехък силует на сърна,

нежност, потръпване, зов…

Прозвънва вълшебна гора,

докосва струна любов.

 

Нещо истинско се случва

в неслученото лято…

Тихо, приливно, високо –

летене в свято ято.

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??