18 dic 2018, 20:49

Нещо ме задъхва 

  Poesía » De amor
618 6 13

Лотосите снежни цъфнаха в стъклата.
Бели таралежи храстите повиха.
Дълго е вървяла през града мъглата
сякаш е река с вързани копита.

Нещо ме задъхва, нещо ме измерва.
Имам диадема с камъчета ярки.
Но си нямам полюс.Сякаш потреперва,
моето магнитче - семе на шишарка.

Севера и юга много си приличат.
Лед не се лекува с никакъв бинокъл.
Влезнало глухарче, някъде в очите,
весело пониква и ни става котва.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??