12 nov 2010, 1:17

Нещо ще се случи 

  Poesía » Otra
768 0 10

И когато ме отричаш,

подир думите ми тичаш,

мразиш се, че ме обичаш,

а пък ме обичаш шумно.

 

Даже рибите в морето

чуват мъжкия ти повик

и устите им  бездумни

все за нас говорят.

 

Стъпките ти тичат

подир мисълта за мен -

нито вятър, нито буря

може да ги заличи.

 

Нещо ще се случи -

бягаш срещу мен

и като ме стигнеш

може да ти кажа:

 

„Май че те обичам!

Затова се мразя!”

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??