24 feb 2009, 12:22

Нещо тайно 

  Poesía » De amor
941 0 6
Нещо тайно

Отвори ми врата,
ще вляза,
на нежната ти душа
нещо ще кажа.

Нещо ще кажа,
нещо ще премълча,
нещо ще ти покажа,
че липсват слова.

Нещо ще получа,
нещо ще подаря
и вратата ще заключа,
че тайни са тези неща.

       Посветих на любима поетеса,
       в която тайно съм влюбен!!!

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??