Feb 24, 2009, 12:22 PM

Нещо тайно 

  Poetry » Love
881 0 6
Нещо тайно

Отвори ми врата,
ще вляза,
на нежната ти душа
нещо ще кажа.

Нещо ще кажа,
нещо ще премълча,
нещо ще ти покажа,
че липсват слова.

Нещо ще получа,
нещо ще подаря
и вратата ще заключа,
че тайни са тези неща.

       Посветих на любима поетеса,
       в която тайно съм влюбен!!!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??