24 февр. 2009 г., 12:22

Нещо тайно 

  Поэзия » Любовная
882 0 6
Нещо тайно

Отвори ми врата,
ще вляза,
на нежната ти душа
нещо ще кажа.

Нещо ще кажа,
нещо ще премълча,
нещо ще ти покажа,
че липсват слова.

Нещо ще получа,
нещо ще подаря
и вратата ще заключа,
че тайни са тези неща.

       Посветих на любима поетеса,
       в която тайно съм влюбен!!!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??