Несподелена любов
Когато срещнеш нещо ново,
непознато и лъжовно,
на поглед пръв вълшебно,
весело, любовно,
някак си се сещаш за това,
че мозъкът ти е станал на една заплетена лъжа.
Любовта - неповторимата тя!
Тази, която те превърна във развалина!
Как можеш да ѝ се сърдиш за това,
че тя не е уцелила точната душа?
© Петя Todos los derechos reservados