Apr 18, 2015, 11:15 PM

Несподелена любов 

  Poetry » Love
359 0 0

Несподелена любов

 

Когато срещнеш нещо ново,

непознато и лъжовно,

на поглед пръв вълшебно,

весело, любовно,

 

някак си се сещаш за това, 

че мозъкът ти е станал на една заплетена лъжа.

 

Любовта - неповторимата тя!

Тази, която те превърна във развалина!

Как можеш да ѝ се сърдиш за това,

че тя не е уцелила точната душа?

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??