22 ene 2008, 21:46

Несподелено 

  Poesía » De amor
741 0 6

Обичаш ме? Наистина? Не спирай!
Макар и...
да не искам с теб да съм.
Но нека любовта във теб да не умира,
защото знам,
че си щастлива в този сън.

Дори сама, боляща и несподелена -
Тя винаги
навсякъде краси.
А ти не трябва да забравяш, мила,
че чувствата -
това е истинското Ти.

 

-

© Йордан Мишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??