22.01.2008 г., 21:46 ч.

Несподелено 

  Поезия » Любовна
732 0 6

Обичаш ме? Наистина? Не спирай!
Макар и...
да не искам с теб да съм.
Но нека любовта във теб да не умира,
защото знам,
че си щастлива в този сън.

Дори сама, боляща и несподелена -
Тя винаги
навсякъде краси.
А ти не трябва да забравяш, мила,
че чувствата -
това е истинското Ти.

 

-

© Йордан Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??