Неспокойна нощ
Нощ. Музика. И стон.
Плач на душа. И зов.
Нисък поклон.
Живот без слънце-суров.
Изчезна светлият миг.
Със болка, без вик.
След тебе
задъхана, безрадна
аз тичам
мига да открадна.
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados