26 ene 2011, 12:56

Нестинарка 

  Poesía » Otra
717 0 15

                      Нестинарка

 

                      Самотна нестинарка е душата,

                      нозете си в жарава впила...

                      Между небето и Земята

                      молитвено ръце е свила...

                              

                                                          26.01.2011 год.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??