Jan 26, 2011, 12:56 PM

Нестинарка 

  Poetry » Other
719 0 15

                      Нестинарка

 

                      Самотна нестинарка е душата,

                      нозете си в жарава впила...

                      Между небето и Земята

                      молитвено ръце е свила...

                              

                                                          26.01.2011 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??