26.01.2011 г., 12:56 ч.

Нестинарка 

  Поезия » Друга
712 0 15

                      Нестинарка

 

                      Самотна нестинарка е душата,

                      нозете си в жарава впила...

                      Между небето и Земята

                      молитвено ръце е свила...

                              

                                                          26.01.2011 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??